MúzeumDigitárBudapest
CTRL + Y
hu

Nokia

"A Nokia Corporation a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata. Székhelye a finn főváros, Helsinki melletti Espoo Keilaniemi kerülete. Nyilvánosan jegyezhető részvénytársaság, a NYSE-n NOK néven fut. Jelmondata: „Connecting People” (szabad fordításban: „Összekapcsoljuk az embereket”). 1865-ben alapította Fredrik Idestam a finn Nokia városában (Tamperétől) 15 km-re nyugatra).

Fő területe a telekommunikáció. Mobilkommunikációs eszközei megtalálhatók a világ összes régiójában, és lefedik az összes nagyobb kommunikációs szabványt: többek között a GSM-, a CDMA- és a WCDMA-hálózatokban használhatók. Termékei között megtalálhatók még az otthoni kommunikációs eszközök, a mobil játékeszközök, a kiegészítő felszerelések. Az Ovi platformon keresztül internetes szolgáltatásokat is kínál." - (hu.wikipedia.org 10.08.2021)

Tárgyak és képi ábrázolásuk

Kapcsolódó tárgyak'

NOKIA 640 mobiltelefon NMT-450NOKIA 650 mobiltelefon NMT-450NOKIA 720 mobiltelefon NMT-450Személyhívó NOKIA-FINDER-TEXTSzeméyhívó NOKIA-FINDER-TEXTSzemélyhívó OPERÁTOR NUMERIC
Az összes tárgy megjelenítése

Kapcsolódó időbeli vonatkozások'

Az összes kapcsolat megjelenítése'

Activity (Interactions with objects)

[Rekord frissítve: ]