MúzeumDigitárBudapest
CTRL + Y
hu
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Kereskedelemtörténeti dokumentációs gyűjtemény (KD) Aprónyomtatványok_Kártyanaptárak (KD) [KD_SZK_1984.106]
Makkegészség egyik titka, egész évben legyél tiszta kártyanaptár 1980 (Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum CC BY-NC-SA)
Fotó tulajdonos/ jogkezelő: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (CC BY-NC-SA)
1 / 2 Előző<- Következő->

Makkegészség egyik titka, egész évben legyél tiszta kártyanaptár 1980

Kapcsolat Az oldal idézése ... további információ erről a gyűjteményről (dokumentum) (PDF) Távolság kiszámítása az aktuális helytől Archivált változatok Kijelölés összehasonlításra Gráf nézet

Leírás

Makkegészség egyik titka, egész évben legyél tiszta kártyanaptár 1980
Makk Marci
Piért
A kéztörlő használata higiénikus, praktikus

1949-ben alapított „Állami Papír és Irószer Kereskedelmi Vállalat” az ÁPISZ Rt. 1989-ben alakult részvénytársasággá és többszöri tulajdonosváltást követően 2001 márciusában került teljes egészében magántulajdonba, azóta irodaellátással foglalkozik. A Buda-Piért Kft. 1990. július 31-ével vált ki az országos Piért (alapítva: 1949.) vállalatból. 1991. évi privatizációja óta magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozásként működik.
A két cég (ÁPISZ Rt. és Buda-Piért Kft.) 2004 augusztusában került azonos magántulajdonosi csoporthoz, akik elhatározták, hogy a két vállalkozás hagyományaira alapozva, új, a hazai irodaellátásban és a papír- írószer- irodaszer-kereskedelemben meghatározó egységes társasággá vonják össze azokat.
Létrejött az ÁBP Zrt. (Ápisz-Budapiért Zrt.), amely 2004 novemberében tagja lett az Európai Irodaellátók Szövetségének EOSA (European Office Supplies Alliance).
Az ÁPISZ-Budapiért Zrt. (ÁBP Zrt.) tevékenysége során egyaránt végez kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítést, a B2B irodaellátási piacon, valamint a közbeszerzési pályázatokon való részvétele növekszik.
Az ÁPISZ Rt. 1999 őszétől fokozatosan megjelent az ország egész területén partnerüzletekkel és 2005-től franchise partnerekkel egyaránt. (Wikipédia)

A fehér keretes, világoskék alapszínű kártya színes rajzán egy stilizált, kézzel, lábbal rendelkező makk-figura kezet mos, a zöld mosdó fölött egy tartóban fehér törlőpapír-tekercs látható. A figura feletti írás: Makkegészség egyik titka Egész évben legyél tiszta.
A kép jelzetlen.

Anyag/ Technika

Papír színes nyomat

A következő válogatás része

Térkép
Kiadás Kiadás
1980
Magyar Hirdető
Budapest
Nyomtatás Nyomtatás
1980
Offset és Játékkártya Nyomda Zrt.
Budapest
1979 1982
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

Tárgy itt található: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum országos szakmúzeum, melynek gyűjtőköre kiterjed a hazai kereskedelem (kis- és nagykereskedelem,...

Kapcsolatfelvétel

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.