MúzeumDigitárBudapest
CTRL + Y
hu

IBUSZ

"Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. (IBUSZ) a 2010-es években egy közel hetven egységből álló magyar utazási irodahálózat. Legfontosabb üzletágai a turisztika, a vám és pénzügyi szolgáltatások, valamint a menetjegyértékesítés. A turisztikai területhez tartozik a belföldi és külföldi utazások szervezése, a beutaztatás, valamint sport és kulturális rendezvények jegyértékesítése. A társaság székhelye Budapesten található, de kisebb-nagyobb irodái vannak más magyarországi városokban és 18 határponton is.

Az IBUSZ Utazási Irodák Kft. jogutódja az 1902-ben alakult Magyar Királyi Államvasutak hivatalos menetjegyirodájának. Neve 1926-ból származik, amikor a cég elnevezése Idegenforgalmi Beszerzési Utazási és Szállítási Rt., röviden IBUSZ lett. A vállalat vezérigazgatója Kovács Balázs." - (hu.wikipedia.org 26.04.2021)

Tárgyak és képi ábrázolásuk

Kapcsolódó tárgyak'

IBUSZ Szállítmányozási Főosztály, Gyorsáru Gyűjtő képviseleteIBUSZ Szállítmányozási Főosztály, Gyorsáru gyűjtőIBUSZ Szállítmányozási Főosztály, Gyorsáru gyűjtőIBUSZ Szállítmányozási Főosztály, Gyorsáru gyűjtőIBUSZ Szállítmányozási Főosztály, Gyorsáru gyűjtőIBUSZ Szállítmányozási Főosztály, Gyorsáru gyűjtő
Az összes tárgy megjelenítése

Kapcsolódó időbeli vonatkozások'

Az összes kapcsolat megjelenítése'

Activity (Interactions with objects)

[Rekord frissítve: ]