MúzeumDigitárBudapest

Bezárás
Bezárás
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Számlagyűjtemény [KD_72.60.1.21]

Fried Ferenc és Marcell üveg, porcellán, kőedény, lámpaárú és zománcedény nagyban raktára

Fried Ferenc és Marcell üveg, porcellán, kőedény, lámpaárú és zománcedény nagyban raktára (Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (CC BY-NC-SA)
"Fried Ferenc és Marcell üveg, porcellán, kőedény, lámpaárú és zománcedény nagyban raktára

Tulajdonos/ jogkezelő: 
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (CC BY-NC-SA)

"Fried Ferenc és Marcell üveg, porcellán, kőedény, lámpaárú és zománcedény nagyban raktára

Tulajdonos/ jogkezelő: 
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (CC BY-NC-SA)

Leírás

SZÖLLŐSY LAJOS CÉG. A számla gyűjtemény egyik tárgya.

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

Object from: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum országos szakmúzeum, melynek gyűjtőköre kiterjed a hazai kereskedelem (kis- és...

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.