MúzeumDigitárBudapest

Bezárás
Bezárás
Postamúzeum Aprónyomtatvány-gyűjtemény (D26) [POM_D26_91.28.]

Plakát - Postás Szimfonikus Zenekar a Zeneakadémián, Remekművek, 1970

Plakát - Postás Szimfonikus Zenekar a Zeneakadémián, Remekművek, 1970 (Postamúzeum CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: Postamúzeum / Arcanum (CC BY-NC-SA)

Leírás

Színes szöveges plakát. Sárga alapon fekete és piros betűkkel a Postás Szimfonikus Zenekarnak a Zeneakadémián, Remekművek címmel meghirdetett előadás-sorozata I. bérleti hangversenyének programja. 1970. november 25. Jobb fölső sarokban a Magyar Hirdető logója.
Fehér alapon piros betűkkel: "Minden jegy bérletben elkelt" feliratú sáv keresztben ráragasztva.

F. k. Dr. Vasady Balogh Lajos. Főv. Nyomdaipari V. 10. - Magyar Hirdető. Zrínyi (T) Nyomda

Anyag/ Technika

Papír / nyomtatott

Méretek

64×46 cm

Nyomtatás ...
... ki: Zur Personenseite: Zrínyi Nyomda
... mikor

Kapcsolat személyekhez, vagy intézményekhez

Kulcsszavak

Zeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf Karte

Postamúzeum

Object from: Postamúzeum

Az 1885-1890 között alapított postamúzeumi gyűjtemény első állandó kiállítóhelyét 1955-ben nyitotta meg a budai postapalota...

Contact the institution

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.