MúzeumDigitárBudapest

Bezárás
Bezárás
Postamúzeum Rádiótörténeti gyűjtemény (T17) [POM_T17_84.19.0.]

Videoton RA 4301 S „Apollo” rádióvevő-készülék

Videoton RA 4301 S „Apollo” rádióvevő-készülék (Postamúzeum CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: Postamúzeum / Hajdú József (CC BY-NC-SA)

Leírás

Teljesen tranzisztorizált sztereo vevőkészülék, 2x6 W-os zenei kimenőteljesítményű integrált áramkörös végerősítőfokozattal. Kombinált vételi rendszere lehetővé teszi a középhullámú és a rövidhullámú sávokban található AM adók, valamint az URH sávok FM és FM sztereo modulált adóinak vételét. Beépített pilot és segédvivő szűrők segítik a zavartalan magnetofonfelvételt. Beépített hangszórója nincs, 2 db hangdoboz csatlakoztatásával érhető el a sztereo hatás.

Anyag/ Technika

Fa,fém,réz / ipari sorozatgyártás

Méretek

HxSzxM: 500x190x110 mm

Készítés ...
... ki: Zur Personenseite: Videoton
... mikor
... hol More about the place

Szakirodalom

Kulcsszavak

Zeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf Karte

Postamúzeum

Object from: Postamúzeum

Az 1885-1890 között alapított postamúzeumi gyűjtemény első állandó kiállítóhelyét 1955-ben nyitotta meg a budai postapalota...

Contact the institution

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.