MúzeumDigitárBudapest

Bezárás
Bezárás
Postamúzeum Aprónyomtatvány-gyűjtemény (D26) [POM_D26_91.15.]

Plakát - Budapesti Postás Kulturális és Sportnapok, 1988

Plakát - Budapesti Postás Kulturális és Sportnapok, 1988 (Postamúzeum CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: Postamúzeum / Arcanum (CC BY-NC-SA)

Leírás

Monokróm szöveges plakát. Fehér alapon zöld betűkkel az 1988. augusztus 5-6-i, a Postások Szakszervezete által szervezett, a Postás Sporttelepen megtartott Budapesti Postás Kulturális és Sportnapok programja.
Legalul: "Felelős kiadó Tánczos Sándor. Posta Anyag- és Értékcikkhivatal Nyomdaüzeme. 121688"

Anyag/ Technika

Papír / nyomtatott

Méretek

60×43 cm

Nyomtatás ...
... ki: Zur Personenseite: Posta Anyag és Értékcikkhivatal
... mikor
... hol More about the place

Kulcsszavak

Zeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf KarteZeitleiste Objekte zum Tag auf Karte

Postamúzeum

Object from: Postamúzeum

Az 1885-1890 között alapított postamúzeumi gyűjtemény első állandó kiállítóhelyét 1955-ben nyitotta meg a budai postapalota...

Contact the institution

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.