MúzeumDigitárBudapest

Bezárás
Bezárás
Nemzeti Örökség Intézete – Nemzeti Emlékezet Múzeuma Néprajzi gyűjtemény [KEMU_NGY_2017.129.1]

Főkötő

Főkötő (Nemzeti Örökség Intézete – Kegyeleti Múzeum CC BY-NC-SA)
Tulajdonos/ jogkezelő: Nemzeti Örökség Intézete – Kegyeleti Múzeum / Szentgyörgyi Lenke Julianna (CC BY-NC-SA)
"Főkötő

Tulajdonos/ jogkezelő: 
Nemzeti Örökség Intézete – Kegyeleti Múzeum (CC BY-NC-SA)

"Főkötő

Tulajdonos/ jogkezelő: 
Nemzeti Örökség Intézete – Kegyeleti Múzeum (CC BY-NC-SA)

Leírás

Újságpapír alapra felvarrt, sarkos, tarka virágmintás vászonból készült főkötő, hátul a megkötőn fehér gépi csipke széldísz.

Anyag/ Technika

újságpapír, vászon, csipke / kézimunka, gépi varrás

Méretek

EH: 13 cm, SZ: 30 cm, Hh: 22 cm

Nemzeti Örökség Intézete – Nemzeti Emlékezet Múzeuma

Object from: Nemzeti Örökség Intézete – Nemzeti Emlékezet Múzeuma

A Nemzeti Emlékezet Múzeuma néprajzi gyűjteményével a hagyományos-, a városokra jellemző gyászrelikviáival pedig a polgári temetkezést...

Contact the institution

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az oldal idézése
Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.